Élni nehéz

Ha nagy csapás, lelki fájdalom ér, mindenekelőtt gondolj arra, hogy ez természetes, mert ember vagy. Mit is képzeltél? Ember vagy, tehát kedveseid meghalnak, barátaid elhagynak, s minden, amit gyűjtöttél és szerettél, elrepül, mint a por a szélviharban. Ez nem csodálatos, hanem a természet rendje szerint való, ez az egyszerű és természetes. Inkább az a csodálnivaló, hogy nem érnek mindennap nagy csapások. Ember vagy, tehát szenvedned kell; s szenvedésed nem tart örökké, mert ember vagy. Márai Sándor

Utolsó kommentek

Linkblog

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

2009.02.07. 13:56 NicK

A kezdet

 

Ha az ember egy blogot olvas, számtalan kérdés merül fel benne. Kit takar a szerző neve, az a név, ami másoknak semmit sem mond, de a blogolónak fontos. Miért kezdett blogot írni és így tovább.  Hát kedves olvasó ezekre neked nem feltétlenül kell választ keresned, és valószínűleg tőlem nem is fogsz soha választ kapni rá. Mert én nem mondom el. Ne érdekeljen, hogy ki vagyok, az sem, hogy miért adtam a fejem a blog írásra. Megosztom veled, kedves olvasó néhány gondolatomat talán még az érzéseimet is. Ha neked így jó örömmel várlak az oldalon, ha nem akkor jobb is, hogy ha messzire elkerülsz.    

A gondolataim mellett néhány kedvencemet is megosztom veled, legyen szó filmről, könyvről vagy valami egészen másról.

- De…

- Kérlek, menj el!

A lány felvette a táskáját és az ajtó felé indult. Pár lépés után visszafordult a fiúhoz.

- Légy boldog!

A fiú elmosolyodott. – Soha!          

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://denehamegeri.blog.hu/api/trackback/id/tr31928386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása