Élni nehéz

Ha nagy csapás, lelki fájdalom ér, mindenekelőtt gondolj arra, hogy ez természetes, mert ember vagy. Mit is képzeltél? Ember vagy, tehát kedveseid meghalnak, barátaid elhagynak, s minden, amit gyűjtöttél és szerettél, elrepül, mint a por a szélviharban. Ez nem csodálatos, hanem a természet rendje szerint való, ez az egyszerű és természetes. Inkább az a csodálnivaló, hogy nem érnek mindennap nagy csapások. Ember vagy, tehát szenvedned kell; s szenvedésed nem tart örökké, mert ember vagy. Márai Sándor

Utolsó kommentek

Linkblog

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

2009.04.19. 13:01 NicK

Ákos koncert

 

A 2009. április 18-ai napra valószínűleg, sőt biztos életem végégig emlékezni fogok. Tegnap ugyanis Ákos koncerten voltam, Ákos 40+1 turnésorozat első, győri állomásán.
A koncert hivatalos kezdete 19:30 volt, de igazából csak háromnegyed nyolc körül kezdődött. Megérte várni, sőt megérte az a 7000ft-t is. Megért volna többet is. Az est két felvonásból állt, az első részben kicsit lassúbb, lírai számokat énekelt Ákos és jó pár sztorit is mesélt. Mindezt a maga intelligens és humoros stílusában.  
A második felvonás ott folytatódott ahol az első véget ért. Lassú számokkal, ám aztán belejöttek a fiúk és a végére egy igazán vad bulit csaptak. A nézők nagyrész ekkor már a színpad előtt csápolt. A koncert végén pedig percekig állva tapsoltunk.
A hangulat tehát hibátlan volt és a technika is. A vizuális effektek is a helyükön voltak és Ákos minden egyes szavát kristálytisztán lehetett hallani a hangfalakból.
A számok is helyükön voltak, megindítóak, elgondolkodtatóak olyan Ákososak. Egyetlen egy számot hiányoltam, ha már lírai dalestről volt szó. Az egyik nagy kedvencemet, az Örök Áprilist. Ha elénekli 100% lett volna az est, így „csak” 99.
Haverokkal voltam, jó volt, de akkor lett volna az igaz, ha valaki más is ott lett volna velem. Jó lett volna pár számon összebújni és úgy dúdolni, de ez van. Az a hajó már sajnos elúszott.  
Mindent egybevetve király este volt és ha tehetem még pár Ákos koncerten biztosan ott leszek!    

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://denehamegeri.blog.hu/api/trackback/id/tr591074120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása