Élni nehéz

Ha nagy csapás, lelki fájdalom ér, mindenekelőtt gondolj arra, hogy ez természetes, mert ember vagy. Mit is képzeltél? Ember vagy, tehát kedveseid meghalnak, barátaid elhagynak, s minden, amit gyűjtöttél és szerettél, elrepül, mint a por a szélviharban. Ez nem csodálatos, hanem a természet rendje szerint való, ez az egyszerű és természetes. Inkább az a csodálnivaló, hogy nem érnek mindennap nagy csapások. Ember vagy, tehát szenvedned kell; s szenvedésed nem tart örökké, mert ember vagy. Márai Sándor

Utolsó kommentek

Linkblog

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

2009.03.22. 17:44 NicK

Álmok és megoldások

 

Itt van ez a film. A Tuti gimi. Mindig azt akartam, hogy olyan mozgalmas életem legyen, mint a filmben szereplőnek. Na, jó ez így nem teljesen igaz. Nem pont olyan mozgalmasat csak kicsit akartam, hogy hasonlítson az övékre. Egy kis izgalmat akartam a lusta mindennapjaimba.
Erre tessék megkaptam, amit akartam, de nem tudom hogyan tovább. A filmbeli szereplőknek könnyű ott meg van írva a forgatókönyv.  És mindig megtalálják a helyes utat, a jó megoldást. De a valós életben nincs forgatókönyv, és sokszor helyes döntés sem!?
 
És még valami! Ha van egy álmod, jobban mondva nem is álom csak egy hétköznapi dologra vágysz. De tudod, hogy csak egy csoda segíthet abban, hogy elérd ezt a hétköznapi dolgot. Ami neked mégis csak egy álom. Akkor tudsz boldogan élni? Vagy örök életbe az álmod foglya maradsz?    

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://denehamegeri.blog.hu/api/trackback/id/tr221018423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása